joi, 14 iunie 2012

Si ei sunt oameni, unii chiar simpli!

E vorba de MOTOCICLISTI!

Dupa cum stiti majoritatea, sunt un pasionat al automobilelor pe doua roti, nu detin permis de conducere pentru astfel de automobile, insa nu sunt deloc strain de asa ceva. Majoritatea participantilor la trafic discrimineaza motociclistii. Poate ca unii motociclisti sunt foarte teribilisti dar asta nu da dreptul sa generalizam si sa ii tratam diferit!
Peste tot predomina soferii de autoturisme in raport cu cei ce conduc motociclete si cred ca, daca stam sa facem un raport, sunt mult mai multi soferi de autoturisme care provoaca accidente decat motociclisti. Eu unul si sunt sigur ca nu numai au, vad zilnic cel putin 2,3 soferi care nu respecta cele mai importante reguli de circulatie, precum opritul la STOP, oferitul prioritatii sau opritul la trecerea de pietoni!

Imi place sa merg cu motocicleta, imi ofera o senzatie unica si placuta, insa in acelasi timp imi e frica! Nu e frica de viteza, de responsabilitate, ci de soferi dobitoci, care nu se asigura si care nu sa uita in oglinzi...
Oamenii au devenit mult prea individualisti si nu se mai gandesc deloc la cei de langa ei, ba ii ignora atat de mult, incat deseori uita ca mai sunt si altii in jurul lor.
NU TOTI SUNT "DONATORI DE ORGANE" asa cum spun majoritatea oamenilor ce duc lipsa de suficienta materie cenusie! Multi motociclisti care sfarsesc in accidente, o fac datorita inconstientei si neatentiei soferilor!
ASFALT USCAT MOTOCICLISTILOR SI MULTA ATENTIE DAR SI NOROC!

CU STIMA, DRAGOSTE
SI RESPECT, GABI!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu