joi, 2 februarie 2012

Ce fac oamenii din singuratate!

Multi oameni sufera de sindromul singuratatii, asta datorita faptului ca multi au ideile lor, incompatibile cu ale celor din jur. Singuratatea atrage asupra ei suferinta, depresia, neincrederea in sine, insuccesul. In urma singuratatii, oamenii creaza poezii, opere de arta, povesti, bloguri, clipuri. Aceste lucruri ii tine ocupati pe cei ce sufera de singuratate.
Singuratatea in majoritatea cazurilor, se instaleaza dupa ce o relatie se termina, fie ea de prietenie sau de iubire.
Unii oameni iubesc singuratatea, iubesc autotortura asta. Cum si de ce, nici eu nu pot sa imi dau seama.
Dupa un timp, dupa ce realizeaza ca duc lipsa de atentie si de incredere din partea celor din jur iar increderea in sine scade dramatic, incearca sa gaseasca modalitati de a deveni o persoana populara. Apar poze noi, mai indraznete si mai modificate de photoshop pe facebook, apar filmulete pe youtube, apar de ce nu, pe diferite siteuri de matrimoniale si asa mai departe. Si daca acesti oameni, erau niste oameni retrasi, niste oameni care aveau principiul, eu ma las cautat si greu, de data asta il abandoneaza si pun orice mijloc de socializare la vederea si la indemana oricui. Asta e un lucru bun, pana la un punct. Pana in punctul in care incepi sa cunosti tot felul de tampiti/tampite, care te terorizeaza si ca sa fie totul mai frumos, te duci si te vaiti la prieteni de acest lucru, "scuza-ma dar asta ai cautat"! Fratilor aveti demnitate pana la capat, reparati ce ati stricat, chiar daca e umilitor intr-o oarecare masura! Pentru ca o sa ajungeti carne de tun si veti realiza asta prea tarziu. Folositi singuratatea ca sa va reorganizati, ca sa va redescoperiti, nu ca sa deveniti mai jalnici sau niste cersetori de atentie!
Nu vreau sa jignesc pe nimeni, vreau decat sa va treziti la realitate si sa va dati seama din timp de ceea ce urmeaza sa faceti!

CU STIMA, DRAGOSTE 
SI RESPECT, GABI!

2 comentarii: