miercuri, 22 februarie 2012

Debut pe youtube!

Salutare! Astazi am primit ajutorul mult asteptat. Bunul meu prieten Dj High-R mi-a montat cele 3 filmulete cu imagini de la ski. A fost pentru prima data cand m-am filmat in timp ce skiez si va asigur ca nu va fi ultima!
Acum sa va povestesc cum am ajuns sa ma filmez.
In ziua de 6 februarie 2012, m-am dus la Telgondola Sinaia sa skiez pe Partia Noua insa partia era inchisa datorita unor copaci cazuti in seara precedenta. Neavand alta solutie decat cea de a schia pe trasee nemarcate, m-am hotarat impreuna cu inca un prieten sa incercam ceva nou. Pentru inceput am lasat teama in Telegondola si ne-am hotarat sa coboram pe Drumul Vechi al cotei 1400. Drum ce trece pe langa Schitul Sf.Ana. Un traseu extrem de spectaculos dar epuizant. Zapada era mare, in seara precedenta ninsese abundent si se depusese un strat gros de zapada, de apoximativ 30-40cm, peste cel de dinainte! In majoritatea locurilor, stratul de zapada depasea un metru si jumatate.
Pe Drumul vechi a facut in coborare cu doua pauze de cate un minut fiecare, aproximativ 30 de minute. Ar fi fost ok daca era posibil doar sa aluneci pe skiuri, insa cam un sfer din drum a trebuit saimpingem in bete, prin zapada aia mare. Extrem de obositor. Am coborat pana la Cabana Schiori (locul bine cunoscut de majoritaea fiindca acolo papa nenea Base si cu tanti Udrea) dar inainte sa ajungem acolo, am trecut pe langa vechea partie de bob si sanie care bineinteles se afla in paragina totala... Ar fi fost totul foarte simplu daca aveam skirui de free ride sau coborare, insa noi echipati de partie, am coborat prin zapada aia mare cu schiuri de special, nu mai lungi de 1,60! Ne-am facut-o cu mana noastra! Dupa minunata coborare ne-am hotarat sa trecem la nivelul urmator, asa ca am ales sa coboram pe sub cablurile de Telegondola, unde se mai vedeau cateva urme de snowboard. Fiind un traseu mult mai periculos si mult mai greu, am hotarat sa coboram fara sa filmam ca sa ne putem concentra la maxim si sa fim foarte atenti! Recunosc ca a fost cel mai greu traseu, cel mai solicitant si cel mai palpitant. Iti sta inima in loc numai cand te uiti, nu mai vorbesc sa mai si cobori datorita rapelor, copacilor, stancilor si boschetilor ce se aflau pe acolo. Ca sa aveti o mica idee am sa pun o poza:
Datorita lui High-R, astazi am reusit sa finalizez filmuletele si sa le incarc pe youtube!
O sa pun azi doar un clip aici, cel cu coborarea de pe partia noua, clip facut tot in aceiasi zi!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu