luni, 31 octombrie 2011

Update la ultima postare!

  George Galamaz a ajuns la spital şi are probleme cu auzul, iar mai mulţi martori oculari susţin că acesta a fost lovit cu un " box metalic", considerat armă albă. 
Ei bine acum se tot comenteaza pe seama reactiei lui Martinovici si a lui Stanca. Cativa oameni din fotbal au catalogat acel gest ca fiind unul golanesc, mai exact Martinovici trebuia sa priveasca cum acel huligan venea spre el si sa astepte sa fie lovit. Sincer sa fiu si eu as fi avut aceasi reactie si sunt sigur ca multi dintre noi! Echipa inseamna un colectiv, un intreg, o familie. Intr-o echipa toata lumea se bucura de succes si toata lumea sufera de pe urma insuccesului! Asta inseamna o echipa si asa se explica gestul celor doi. Intre ei petrec mai mult timp decat petrec cu adevarata lor familie! Eu unul sustin 100% gestul celor doi si ii RESPECT pentru asta! Martinovici nu a tinut cont de nationalitate, a actionat conform instinctelor omenesti! Daca din punct de vedere profesional, Steaua arata mai mult decat jalnic, din punct de vedere moral arata ca o echipa adevarata!

duminică, 30 octombrie 2011

In ce lume traim?





Ma uit pe DIGI SPORT la meciul dintre PETROLUL si STEAUA. Inca nu realizez daca ma uit la o batalie din era lui Spartacus sau la un meci de fotbal. E inadmisibil ce se intampla acolo. Poate ca multi nu stiti asa ca o sa incerc sa fac un scurt rezumat. Inainte de pauza meciului, Steaua primeste un penalty iar inainte ca Mihai Costea sa execute lovitura de la 11 metrii, un suporter al Petrolului Ploiesti intra pe teren , se indreapta catre Galamaz si il loveste pe acesta ca un las, cu pumnul in figura pe la spate dupa care il scuipa! Dupa ce Galamaz e pus la pamant de lovitura, Martinovici sare pe suporter si il loveste cu piciorul in stomac, dupa care vine si Stanca si il loveste si el pe suporter cu piciorul. In urma incidentului, Stanca si Martinovici primesc cartonasul ROSU si sunt eliminati. Galamaz nu poate continua sa joace, asa ca este inlocuit de Tatarusanu care isi ocupa pozitia in poarta Stelei dar la numai cateva minute, suporterii din peluza petrolului, arunca o petarda pe teren iar aceasta il loveste pe Tatarusanu in spate, provocandu-i o rana destul de urata in spate! Dupa discutii si tratative, albitrul retrage echipele de pe teren iar meciul se suspenda pentru o scurta perioada, insa eu sper sa se suspende definitiv! Potrivit medicilor, Galamaz are fractură de os zigomatic, Tătăruşanu are arsuri pe spate!Nu stiu cum e posibil asa ceva! Cum sa te mai duci sa la un meci cand firma ce asigura paza practic nu exista, cand celebrii jandarmi care bat suporterii pana cand ajung in ragul inconstientei nu exista?
S-a construit un teren de fotbal modern, fara celebrele garduri de protectie. Am crezut ca incet, incet patrundem in atmosfera fotbalului modern si brusc visul meu dispare dupa acest incident.

vineri, 21 octombrie 2011

Respectul, prietenia, caracterul si blogurile!

Se pare ca toate cele enumerate mai sus, am reusit sa le vad intr-o persoana ce mi-a fost alaturi timp de un an si ce e mai interesant, este ca aceste lucruri sunt comune! Pe langa RESPECT, CARACTER, PRIETENIE, mai putem adauga LIBERTATEA, cel mai depret simbol al unui om, cuvantul pentru care milioane de oameni si-au pierdut viata, este un alt punct comun. Nu am sa mai spun mare lucru, decat va indemn sa aruncati un ochi spre blogul lui ca sa puteti intelege multe din cuvintele spuse mai sus, cuvinte ce azi cu greu le poti gasi impreuna cu adevarata lor substanta! http://bfalcescu.blogspot.com/ aici isi asterne el cuvintele, nemultumirea, atitudinea si tot aici isi exprima o parte din libertate!

duminică, 16 octombrie 2011

Un an!

Ei bine, luna aceasta s-a facut un an!
Un an de cand am plecat de acasa si sincer e mult mai bine din mai multe puncte de vedere, dar sunt mult prea personale ca sa le pot etala aici. Vreau sa le multumesc celor care m-au sprijinit in aceasta initiativa!
Un an de cand sunt student si cu toate ca deabea asteptam, am inceput sa duc dorul liceului. E ca atunci cand esti mic si vrei sa te faci mare, iar cand ajungi mare iti doresti sa fi inapoi mic.
Un an de cand lucrez! E greu, dificil, mai ales ca lucrez cu oameni, daca ii pot numi asa... Si pe aceasta cale as vrea sa le multumesc tuturor colegilor de serviciu, tuturor fostilor colegi, celor de la conducere pentru ca m-au sprijinit asa cum au putut!
Un an de cand sunt in foarte mare parte independent!
In decursul acestui an, am trecut prin multe. Insa am avut de partea mea destui oameni care sa ma incurajeze, care sa ma faca sa sper, care sa ma sustina si care sa ma faca sa merg mai departe. Foarte multi m-au condamnat pentru decizia care am luat-o, de a pleca de acasa, insa majoritatea care au facut acest lucru, au inceput sa ma sustina intr-o oarecare masura cand au cunoscut o parte din detalii.
MULTUMESC TUTUROR, FIE EI PRIETENI, FOSTI PRIETENI, AMICI, DUSMANI, ETC! 

Iluzie


O unda pe lac, purtata de vant,
Se-ndreapta himeric catre al tau gand,
Priveste spre ea si spune-i soptind
Unde ti-e gandul!

Nu te-a gasit si vine pierduta
Pe lacul cel trist, cel lasa in urma
Si-mi spune soptind ca nu te-a gasit…

Privesc catre cer si vad multe stele
Insist ca sa-ti vad privirea din ele
Si nu o zaresc… Dar observ cum deodata
Cerul se acopera de o pacla moarta.

Privesc catre luna si aud soptind
Un glas moale, vesel,
Usor amagit si plin de sudoare,
Ti-aud vocea oare?!




Cu stima, dragoste
si respect Gabriel!