miercuri, 7 iulie 2010

LICEUL - o amintire

Am ajuns in momentul in care spun ca perioada celor 4 ani de liceu a devenit o amintire placuta, ce cuprinde mai multe amintiri... Imi aduc aminte de zilele in care ii intrebam pe cei mai mari ca mine, daca e frumos la liceu si primeam acelasi raspuns "e foarte frumos". Intr-adevar, a fost foarte frumos. M-am distrat in jur de 3 ani de zile, timp in care am mai si invatat la ce imi placea, dar in ultimul an, am invatat mai mult si m-am distrat mai putin. Si cand ma gandesc cat de repede au trecut acei 3 ani si cat de incet a trecut acest ultim an, nu imi vine sa cred, insa s-a terminat. Acum privind in trecut si intorcand capul inapoi, constat ca mi-am trait viata de adolscent la maxim si va indemn pe toti sa faceti acelasi lucru. Nu o sa ma mai intalnesc cu acesti ani, cu acele oportunitati si cel mai ciudat lucru e ca oamenii din jurul meu nu ma mai pot privi ca pe un copil in momentul cand gresesc spunand "e si el copil" si nu mai pot face greseli, traind cu impresia ca voi fi iertat indiferent de gravitatea greselii!
In liceu am cunoscut personalitati si oameni diferiti. Am incercat sa ii inteleg pe toti dar pe unii e foarte greu sa ii intelegi. Regret insa ca nu am avut un colectiv unit, pe care sa nu il uit niciodata iar amintirile sa fi fost unice. Buni sau rai, au fost colegii mei! Am impartit timp de 4 ani, in jur de 50 de metrii patrati, am respirat acelasi aer timp de 30 de ore/saptamana si am facut prostii tot impreuna! I-am criticat destul in 4 ani de zile asa ca am sa ma opresc aici cu critica fiindca ne despartim si trebuie sa ne aducem aminte doar de momentele adorabile si extrem de amuzante! Acum imi amintesc de certurile cu diriga, eram considerat singurul om din clasa care se certa cu ea pe bune, cu replici si reprosuri. Acum zambesc gandindu-ma la acele momente, insa atunci eram foarte nervos si revoltat de unele lucruri, ajungand sa fiu suparat ca am suparat-o la randul meu pe diriga. Diriga, o femeie simpatica, care in ciuda celor 50 de ani arata destul de bine, poate si din cauza ca e profesoara de sport, o femeie care ne-a iubit pe toti dar noua putin ne-a pasat.
Acum, ca am terminat si liceul cu bine si ca am absolvit examenul de bacalaureat, vreau sa le multumesc prin intermediul acestui blog: colegilor, profesorilor, dirigintei si oamenilor care m-au sustinut! II PUP, II IUBESC SI II RESPECT!

CU STIMA, DRAGOSTE
SI RESPECT, GABI! 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu