marți, 13 septembrie 2011

Postare de toamna!

Astazi am compus, ceea ce nu am mai facut de mult. Oficial, toamna e anotimpul poemelor!
Din nou am probleme cu titlul, asa ca astept ceva sugestii din partea voastra! Stiti regula criticilor,nu? Am sa va amintesc in cazul in care ati uitat, ca pentru critici e nevoie sa va creati un blog unde sa faceti asta!


Un anotimp ce ma induce,
Catre ceva deloc prea dulce.
Catre un gust amar, taios
Cu fruntea aplecata-n jos.

Ma simt puternic, nu renunt
O sa-I imping pe altii in put
Si-am sa-I privesc cum ei se lupta
Dar de acolo, n-au unde sa se mai duca.

Am devenit ce ati vrut voi
Un om cu ochii goi,
Fara sa simta durere sau iubire,
Fara sa guste din eterna fericire.

Dar am un suflet si il pretuiesc,
Nu am sa renunt la el, ca doar acolo iubesc
Si nu permit sa-l vada orisicine,
Onoarea asta, apartine celei de langa mine.

Nu am mai compus ceva de mult,
Traiesc intens si am un suflet mut.
Nu vreau sa fiu criticat pentru ce scriu,
Vreau sa fiu respectat pentru ceea ce o sa fiu!


6 comentarii:

  1. atat de sensibil esti la critica incat ceri oamenilor sa faca bloguri pentru a te critica?

    RăspundețiȘtergere
  2. Se pare ca ai o critica din moment ce esti curios/curioasa! Pentru tine fac un efort si iti ascult criticile! Raspunsul la intrebarea ta ca era sa uit e uramtorul, nu sunt sensibil ci sictirit de oameni de nimic care ma critica datorita faptului ca le sunt superior!

    RăspundețiȘtergere
  3. manelistuleeeeeeeeee
    "sa-l imping pe altii"
    " sa-l privesc cum ei se lupta"

    invata limba romana ma superiorule

    RăspundețiȘtergere
  4. E o parere superficiala sa te crezi superior unor oameni pe care nu-i cunosti. Singura mea critica e ca ti-ai pierdut talentul. Celelalte poezii erau mai bune. Ce s-a intamplat?

    RăspundețiȘtergere
  5. Pentru anonimul care ma acuza de manelism, il rog sa copieze poezia, sa o introduca in microsoft word si sa ii modifice formatul in New Times Roman sau orice altceva si sa observe ca defapt e prea indignat de ce am scris si prea lovit, ca sa vada ca defapt si-a dat arama pe fata si cauta orice ca sa ma poata acuza. Din pacate mi-am luat masuri de precautie ca nu cumva sa dau aceasta ocazie :)

    RăspundețiȘtergere
  6. "E o parere superficiala sa te crezi superior unor oameni pe care nu-i cunosti. Singura mea critica e ca ti-ai pierdut talentul. Celelalte poezii erau mai bune. Ce s-a intamplat?" In primul rand, e parerea mea si a multor oameni din jurul meu, motiv pentru care nu ma intereseaza parerea ta, mai ales daca nu ai nici macar curajul sa iesi din spatele anonimatului. In al doilea rand, intr-adevar mi-a scazut forma datorita faptului ca nu am mai acordat timp cititului si nu am mai simtit nevoia sa scriu si in al treilea rand, s-au intamplat multe, poate prea multe si imi vine greu sa ma concentrez pe versuri. Poezia asta a fost scrisa in 3 minute cred, la insistentele unei prietene! Esti ultima persoana anonima careia ii mai raspund. Si apropo, uite ca sunt superior si anonimilor, pentru ca eu am curajul sa ies in fata sa ma vada lumea, pe cand voi stati ascunsi, iar un om se ascunde atunci cand e prea slab ca sa infrunte ce are in fata, cand se simte inferior. Multumesc!

    RăspundețiȘtergere