marți, 10 noiembrie 2009

Oamenii ce ma sustin! Partea 1

In jurul meu sunt diferiti oameni. Unii ma ajuta, altii incearca sa ma impiedice. In ultima vreme am inceput sa ma aproprii foarte mult de anumite presoane care sunt mai inaintati in varsta ca mine. Oameni cu o cultura deosebita, cu o gandire dezvoltata, oameni maturi, care vor sa ma ajute sa ajung acolo unde imi doresc!
Am norocul sa am langa mine 2 oameni care m-au ajutat enorm, ma ajuta si ma vor ajuta doar daca voi dovedi ca ajutorul lor nu este in zadar! Datorita lor sunt ceea ce sunt, datorita lor am capatat o educatie aparte. Acesti apropiati sunt oameni respectati in societate. Am invatat multe de la ei si ceva imi spune ca mai am mult de invatat de acum inainte! Inca de mic una din aceste persoane m-a iubit si a avut incredere in mine. Ii sunt recunoscator pt tot ceea ce mi-a oferit, pt ceea ce imi ofera si pt ceea ce imi va oferi! Tot ce imi doresc este sa nu dezamagesc! Aceste 2 persoana ma critica, ma incurajeaza, ma sfatuiesc, ma aduc cu picioarele pe pamant atunci cand traiesc in lumea viselor, ma iubesc, ma apreciaza si ma sustin in tot ceea ce fac!
Nu conteaza numele lor, conteaza ca exista pt mine si isi vor da singuri seama de cine vorbesc doar cei ce ma cunosc foarte bine, si cele 2 persoane de care am vorbit aici.
Cuvintele sunt minuscule in comparatie cu ce inseamna aceste 2 persoane pt mine!
Mentionez ca fara ei as fi trait mereu in mediocritate si nu reuseam sa ma bucur de anumite succese asa cum o fac acum! Va iubesc si nu vreau sa va dezamagesc niciodata!

Urmeaza si alte parti!

Un comentariu:

  1. Este minunat sa iti exprimi sentimentele de admiratie,dragoste fata de aceste persoane,chiar si prin intermediul blogului tau...stiu despre cine vorbesti :p,..chiar de ii vei dezamagi vreodata,nu iti face probleme...cu totii gresim,insa cei care te sustin si te iubesc acum,o vor face si atunci cand vei dezamagi,fara voia ta,stiu asta...iti vor fi mereu alaturi si te vor iubi indiferent de defectele tale..esti norocos sa beneficiezi de sprijinul lor...sa stii ca oricand vei avea nevoie,la orice ora din zi sau din noapte..ei vor fi acolo pt tine si te vor asculta ...asta chiar te face un om fericit...stii ca te poti baza si pe mine,oricand vei avea nevoie...e greu sa ai incredere in cineva in ziua de azi,e greu sa iti pui toate sperantele si toata dragostea ta intr-o persoana si acea persoana sa te dezamageasca si sa nu fie capabila de un "iarta-ma" macar...asta a fost asa ca o paranteza...in fine,sa stii ca oricand vei avea nevoie de un sfat,de o vorba buna,de orice...eu sunt aici,sa te ascult si sa te ajut atat cat pot(si nu glumesc)...bafta,gabi!!!:*:*:*

    RăspundețiȘtergere