vineri, 11 iunie 2010

SFARSIT.......

Nu am mai trecut cam de mult timp pe aici din diferite motive... Imi era dor sa mai scriu si sa impartasesc cu voi senzatiile, sentimentele si trairile mele! Acum sa trec la subiectul de astazi!
Anii de liceu au luat sfarsit... 4 ani plini de nebunii, bucurii, prostii, chiuluri, distractie dar si scoala in cele din urma! Ani in care am cunoscut noi oameni, ani in care mi-am facut noi prieteni, ani in care am reusit sa invat ce inseamna viata, maturitate si multe, multe alte lucruri! Stiu ca e o postare trista care probabil va aduce pe fetele unor colegi/colege cateva lacrimi. Nu ar trebui sa va feriti pentru ca la mijloc, intre noi au fost puse sentimente, am perecut impreuna in 5 zile din 7, 6 ore din 24! In concluzie un sfert din ultimii patru ani, am fost impreuna!
Aseara am vazut primele lacrimi de despartire, primele regrete de despartire! Probabil aseara a fost ultima masa la care am stat toti colegii si am mancat, povestit si baut! A venit si acest moment numit SFARSIT! Capul sus, privirea inainte indiferent daca e cu lacrimi in ochii sau nu si datii bataie in ceea ce doriti sa faceti mai departe! Inainte de a incheia aceasta postare, vreau sa va urez dragi colegi, mult succes in viata, sa aveti putere, sanatate si noroc ca sa puteti trece peste obstacolele vietii, multa bafta la examenele ce vor urma si aveti grija de voi! Stiu ca urmatoarea replica o copiez de la Mihai Bendeac dar asta simt acum sa va spun, VA PUP, VA IUBESC SI VA RESPECT!

CU STIMA,DRAGOSTE 
SI RESPECT, GABI!

4 comentarii:

  1. asa este gabitzule asta este merem mai departe cu Dumnezeu inainte fiecare cu ce a invatat si cu amintirile placute si frumoase care nu se vor uita !!!dupa mn asa este nu stiu dupa altii!!!te pooooop sa ai grija de tine si sa reusesti in viata tot ceea ce ti-ai propus

    RăspundețiȘtergere
  2. mah vreu sa fiu anonim poate iti dai seama cn e dar te las sa stai pe ganduri!!!un singur indiciu iti dau care sa te duca sa zici ca sunt eu!am tinut la voi,va iubesc si mi-au dat lacrimile!NU UITA TRB ASTA!bafta si mult noroc in viata! Gabitzule...

    RăspundețiȘtergere
  3. da...se pare ca vrand nevrand ne despartim de acesti ani de liceu petrecuti impreuna sh cu bune sh cu rele...vom ramane insa cu amintirile asa cum la orice sfarsit ramanem cu ele!!!acum nu putem decat sa ne uram bafta la examenul final unde sper sa luam cu totii:D sh in viata...sa ne vedem(sper)peste 10 ani impliniti...multa bafta sh tie sunt sigura ca o sa ajungi unde ti-ai propus...nimic nu e usor in viata...dar cu munca sh straduinta vei ajunge unde ti-ai propus...ma bucur macar k ai avut initiativa de a face ceva,macar prin intermediul acestui blog...imi pare totusi rau k nu am reusit sa fie mai uniti ca, clasa sh colectiv,dar macar acum in final sa ne mai unim...poate...cine stie?oricum:bafta sh mult SUCCES!!!

    RăspundețiȘtergere