duminică, 25 decembrie 2011

Craciunul, cea mai frumoasa sarbatoare a anului!

Este exclusiv parerea mea! Craciunul este sabratoarea care trezeste in mine amintiri de neegalat, sentimente de fericire, bucurie. Craciunul ma face sa ma bucur precum un copil de 4 ani atunci cand il vede pe Mos Craciun.
Acum cateva zile incercam sa imi imaginez un Craciun, fara pic de zapada si am reusit cu greu sa o fac, iar rezultatul a fost o imagine dezolanta, o senzatie extrem de ciudata iar concluzia a fost ca nu are nici o valoare aceasta sarbatoare fara frig, fara zapada.
Noaptea asta am petrecut-o cum nu am facut-o niciodata pana acum, prin cluburi, baruri si restaurante.
Recunosc, nu a avut acelasi farmec, insa am vrut sa vad cum e.
Craciunul e sarbatoarea ce se petrece alaturi de cei dragi, in intimitate fara spectacol, fara bas sau lautari!
Mirosul bradului ce l-ai impodobit, lumanarile ce ard pe masa, frigul de afara, zapada, linistea sufleteasca, cozonacul si toate mancarurile traditionale de craciun, vinul fiert, tuica fiarta, familia, persoanele dragi, iubita, prietenii cei mai buni, colinde, ACESTA E CRACIUNUL!
Nu am avut o noapte de craciun prea reusita datorita faptului ca am lucrat si ca voi lucra si maine, datorita faptului ca nu am langa mine tot ce am enumerat mai sus dar cu toate astea, m-am simtit bine.
Am facut pe Mos Craciun, am vazut bucuria in ochii unui baietel si mi-a creat o senzatie de nedescris!
Acesta e CRACIUNUL pentru mine si acestea fiind spuse, va doresc in primul rand MULTA SANATATE, LINISTE, BUCURIE, FERICIRE, SUCCESE, VISE IMPLINITE, IUBIRE, DRAGOSTE SI PUTERE sa treceti peste orice va sta in calea celor enumerate mai sus!


CU STIMA, DRAGOSTE
SI RESPECT, GABI!

Un comentariu: