sâmbătă, 30 iulie 2011

CHANGE!!!

Candva, de mult, va spuneam ca ma voi schimba si ca vor aparea schimbari dupa terminarea liceului, mai exact aici vorbeam despre asta http://coradozone.blogspot.com/2010/04/gone-in-79-days-1896-hours-113760.html . Se pare ca acele schimbari s-au produs, au fost vazute, sunt si vor fi, insa trebuie sa recunosc ca sau schimbat de atunci chiar mai multe lucruri decat ma asteptam.
In primul rand, m-am hotarat undeva pe la sfarsitul lui Septembrie 2010 sa iau viata in propriile maini. Aceasta decizie avea sa aibe de la inceput doua rezultate:
1. sa imi distrug viata daca nu eram in stare sa o gestionez asa cum trebuie;
2. sa ii ofer vietii mele ceva mult mai bun ca pana acum daca eram in stare sa o gestionez asa cum trebuie.
Cu ajutorul a trei persoane la inceput, urmate de altele pe parcurs, am reusit sa ii ofer vietii mele ceva mult mai bun ca pana atunci, am fost ajutat si invatat sa o gestionez asa cum trebuie si acum vreau sa va spun ca este exact ceea ce am cautat mereu, ci anume acea liniste psihica, acea independenta in tot. Stiu ca de acum totul depinde numai si numai de mine.
De cand am luat viata in mainile mele, am hotarat sa plec de la parinti si de aproximativ 10 luni nu mai stau cu ei. Tot de atunci lucrez si imi castig singur existenta, fara nici un ajutor financiar din partea celor din jur si tot de atunci sunt stundent, tot pe carca mea.
In aceasta postare v-am relatat cea mai mare schimbare de pana acum dar pe langa asta mai sunt sute de schimbari. O sa va mai povestesc una, alta dar pana atunci va urez week-end placut si distrati-va dar nu cum am facut-o eu in ultimele zile, ca e destul de nasol :)) .

CU STIMA, DRAGOSTE
SI RESPECT, GABI! 

...

SERVUS! Depun un ultim efort, care consta intr-o postare pe blog in toiul noptii. In ultimele 43 de ore, am reusit marea performanta de a dormi doar doua ore, de la lucra 24 de ore si de a petrece pe toate ritmurile si genurile 17 ore. Sunt frant si de-abea mai vad ce scriu... Asa ca o sa va scriu mai tarziu si o sa va dau mai multe detalii despre mine si ultimele schimbari.

CU STIMA, DRAGOSTE
SI RESPECT, GABI! 

marți, 26 iulie 2011

Dezgust...

Se pare ca e inceputul revenirii, din nou pe pagina vietii mele...
Astazi am fost hotarat inca de dimineata sa discut despre dezgust. Cu siguranta toti suntem dezgustati de cel putin o persoana, de cel putin un lucru, de cel putin un fapt sau de cel putin o vorba.
Pe mine cel mai mult ma dezgusta oamenii, de la ei pleaca totul. Nu vreau sa va vorbesc din trecutul indepartat, ca nu mi-ar ajunge un an sa tot scriu, asa ca am sa ma folosesc de trecutul cel mai recent, mai exact de vreo doua luni incoace.
Mi-am investit increderea, sentimentele, faptele si cuvintele in diferiti indivizi si individe. Unii dintre ei au apreciat asta si m-au convins intr-o oarecare masura ca merita mai mult dar majoritatea persoanelor in care am investit, m-au dezamagit prin minciuna, neseriozitate si lasitate, motiv pentru care mi-au creat un dezgust. Am mers pe principiul ca oricine merita o sansa si cred ca uneori am decis prost. In cele din urma trecutul asta in loc sa treaca la capitolul amintiri, trece la capitolul experiente. " JUDECATILE BUNE PROVIN DIN EXPERIENTA, IAR MARE PARTE DIN EXPERIENTA PROVINE DIN JUDECATI PROASTE". Am ajuns la concluzia ca uneori vad in unii oameni ceea ce ei nu pot vedea in ei. Vad ca au o anumita capacitate, o anumita putere si ca pot face anumite lucruri, ce multi nu le pot face si incerc sa ii fac si pe ei sa vada asta, insa e prea mult. Persoanele acestea sunt prea imature, prea lipsite de onoare, de respect, de personalitate si de caracter. Nu este asa ca v-ati saturat de societatea asta bolnava in care cuvintele ONOARE, RESPECT, CARACTER SI PERSONALITATE si-au pierdut sensul pentru ca nu mai exista? Nu sunt prea multi care inca pun accent pe cele 4 cuvinte, insa cei care sunt, nu trebuie sa cedeze in detrimentul majoritatii. Trebuie sa mearga mai departe si sa creeze oameni care sa duca mai departe sensul acestor cuvinte. Asa cum eu am fost creat si sunt modelat in continuare si asa cum multi am fost creati.
Le multumesc celor ce mi-au implementat aceste cuvinte in cap. Le multumesc celor care au investit in mine incredere. Le multumesc pe aceasta cale celor care m-au "lovit" pentru ca datorita lor sunt unde sunt. Le multumesc nespus celor care m-au dezamagit, caci numai asa n-am mai dat ocazia altora sa o faca.
VA MULTUMESC!!!

CU STIMA, DRAGOSTE
 SI RESPECT, GABI! 
 

Oare revin de data asta?

Am incercat in repetate randuri sa revin cu postari, in care sa relatez ce am mai trait, parerile mele si cateva evenimente la care voi lua sau am luat parte.
Acum cred ca e timpul sa revin, am in spate cateva dezamagiri ce ar trebui facute oarecum public dar prefer ca persoanele sa ramana in anonimat... nu stiu daca merita totusi si acest efort dar ramane sa ma gandesc si sa trageti singuri concluzia la final.
Acum va spun din nou "BUNA DIMINEATA!" 


Cred ca din seara aceasta va ploua cu o serie de postari si astept parerile voastre ca poate uneori nu judec prea corect si poate sunt prea drastic sau cu siguranta prea bun.
Asa cum imi place mai nou sa salut va spun "SERVUS" si le urez tuturor, dar TUTUROR (asa mare ca sa se vada ca nu discriminez pe nimeni, cu toate ca unii merita) O ZI FAINA DE VARA, indiferent daca afara ploua sau e innorat.

CU STIMA, DRAGOSTE
SI RESPECT, GABI!