sâmbătă, 12 septembrie 2009

Prietenii falsi!

In viata cel mai greu se castiga increderea. Si tot ea se pierde si cel mai repede! Eu m-am saturat de atatia prieteni falsi care ma pun la incercare si care ma cred prost. Nu inteleg diferenta dintre noi, nu inteleg ca avem caractere diferite, nu inteleg ca sunt prea slabi sa stea langa oameni puternici si din cauza ca stai cu ei, au impresia ca esti ca ei! Se inseala amarnic! In ultimul an am pus punct multor relatii de prietenie, datorita comportamentului lor de oamnei de nimic! Schimbarile pe ultima suta de metrii, nerespectarea vorbelor, minciuna, barfitul, toate aceste lucruri au diminuat prieteniile mele de la zeci la 4-5 oameni! Chiar in aceasta seara un prieten s-a gandit sa ma puna la incercare printr-o metoda absolut prosteasca. Gelozia sau nu stiu cum sa ii spun, la facut sa intre pe id-ul prietenei lui(ceea ce neaga si unu si altu) si sa intre in vorba cu mine. Limbajul l-a dat de gol si multe alte lucruri! Pacat ca s-a terminat si ultima prietenie de cand eram mic copil(4-5 ani), pacat pt ca aveam incredere in el ca se poate schimba dar totul a fost o iluzie. Nu inteleg de ce multi ma vorbesc pe la spate, poate ca le e frica sa imi spuna in fata, poate ca asta e felul lor, nu stiu ce ii indeamna sa faca asta! Cand ei ma vorbesc pe la spate, nu isi dau seama ca ma fac mai puternic. Pt mine faptul ca nu au curajul sa imi spuna in fata tot, sa ma intrebe una si alta, ma face sa ma simt mai puternic decat ei avand in vedere ca nu accepta confruntarea face to face! Am un simplu mesaj pentru fostii mei prieteni, NU MA MAI CAUTATI, UITATI DE CEEA CE A FOST SI NU MAI SPUNETI NIMANUI CA V-AM FOST PRIETEN, REGRET CA MI-AM PIERDUT TIMPUL CU VOI.  CAND VETI DA DOVADA DE SCHIMBARE SI CA AVETI VALOARE, ATUNCI AM SA VA CAUT EU SA COLABORAM, PANA ATUNCI VEDETI-VA DE TREABA VOASTRA, DE VIATA VOASTRA SI DE FEMEILE VOASTRE! INCERCATI SA MA EVITATI PE CAT MAI MULT POSIBIL! Asta e tot ce am avut pentru voi, multa bafta in viata! Schimbati-va atitudinea daca vreti sa ajungeti undeva ;)!

Un comentariu:

  1. Maturitatea nu vine de la sine. Este de fapt apanajul celor insetati de cunoastere, caci cunoasterea este izvorul intelepciunii. Iar intelepciunea si maturitatea se confunda si se intrepatrund.
    Prietenia reprezinta doar o manifestare a dorintei umane de a socializa. Este o reflectie a increderii pe care ne dorim sa o avem in oameni pentru a ne regasi intr-un grup social, intr-o comunitate, pe noi insine.
    Experienta vine ca rezultat al deziluziei. Nu vei invata nimic dintr-o victorie la varsta asta. Bucuria succesului iti va da mai tarziu acea incredere in tine ce se va reflecta in siguranta de sine, dar abia dupa ce deziluzia te va invata sa pretuiesti succesul.Lumina fara intuneric ar fi doar sursa orbirii.
    DACA AI INTELES CEEA CE AM INTENTIONAT SA-TI TRANSMIT ESTI PE DRUMUL SPRE MATURITATE.
    SUCCES!

    RăspundețiȘtergere